MJ Escape Dordrecht

Amusementscentrum MJ Escape Dordrecht heet je hartelijk welkom aan de Maarten Harpertsz Trompweg 225e in Dordrecht.

Meer informatie over MJ Escape Dordrecht in Dordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij MJ Escape Dordrecht aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij MJ Escape Dordrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dordrecht, spreekt MJ Escape Dordrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Maarten Harpertsz Trompweg 225e in Dordrecht. Telefonisch is MJ Escape Dordrecht te bereiken via 31 6 28903115 en op de website http://www.mjescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij MJ Escape Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MJ Escape Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. MJ Escape Dordrecht

Bezoekers bekeken ook