Sixsec VR Arcade

Amusementscentrum Sixsec VR Arcade heet je hartelijk welkom aan de Winkelhaak 77 in Den Haag.

Meer informatie over Sixsec VR Arcade in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Sixsec VR Arcade aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sixsec VR Arcade en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Sixsec VR Arcade tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Winkelhaak 77 in Den Haag. Telefonisch is Sixsec VR Arcade te bereiken via 31 70 223 0055 en op de website https://www.sixsec.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sixsec VR Arcade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sixsec VR Arcade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sixsec VR Arcade

Bezoekers bekeken ook