Escape games Leeuwarden

Escaperoomcentrum Escape games Leeuwarden heet je hartelijk welkom aan de Voorstreek 15 in Leeuwarden.

Meer informatie over Escape games Leeuwarden in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape games Leeuwarden aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape games Leeuwarden en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt Escape games Leeuwarden tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Voorstreek 15 in Leeuwarden. Telefonisch is Escape games Leeuwarden te bereiken via 31 6 27410968 en op de website http://www.escapegamesleeuwarden.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape games Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape games Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape games Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook