Epix Arcade

Amusementscentrum Epix Arcade heet je hartelijk welkom aan de Stormhoek 45 in Zaandam.

Meer informatie over Epix Arcade in Zaandam

Voor de echte avonturiers ben je bij Epix Arcade aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Epix Arcade en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zaandam, spreekt Epix Arcade tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Stormhoek 45 in Zaandam. Telefonisch is Epix Arcade te bereiken via 31 75 641 7847 en op de website https://epixarcade.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Epix Arcade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Epix Arcade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Epix Arcade

Bezoekers bekeken ook