Roba Festa

Evenementenlocatie Roba Festa heet je hartelijk welkom aan de Steenovenweg 36B in Helmond.

Meer informatie over Roba Festa in Helmond

Voor de echte avonturiers ben je bij Roba Festa aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Roba Festa en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Helmond, spreekt Roba Festa tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Steenovenweg 36B in Helmond. Telefonisch is Roba Festa te bereiken via 31 6 21637275 en op de website http://escapeandmore.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Roba Festa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roba Festa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Roba Festa

Bezoekers bekeken ook