Escape room This Is Escape

Evenementenlocatie Escape room This Is Escape heet je hartelijk welkom aan de Weidehek 8 in Breda.

Meer informatie over Escape room This Is Escape in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape room This Is Escape aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape room This Is Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Escape room This Is Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Weidehek 8 in Breda. Telefonisch is Escape room This Is Escape te bereiken via 31 76 766 0104 en op de website http://www.thisisescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape room This Is Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape room This Is Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape room This Is Escape

Bezoekers bekeken ook