Adventure and Thrill

Evenementenlocatie Adventure and Thrill heet je hartelijk welkom aan de Ekkersweijer 6 in Best.

Meer informatie over Adventure and Thrill in Best

Voor de echte avonturiers ben je bij Adventure and Thrill aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Adventure and Thrill en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Best, spreekt Adventure and Thrill tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Ekkersweijer 6 in Best. Telefonisch is Adventure and Thrill te bereiken via 31 495 494 693 en op de website https://www.adventureandthrill.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Adventure and Thrill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adventure and Thrill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Adventure and Thrill

Bezoekers bekeken ook