Taribush - de Jachthut

Evenementenlocatie Taribush - de Jachthut heet je hartelijk welkom aan de Emelangen 2 in Wijster.

Meer informatie over Taribush - de Jachthut in Wijster

Voor de echte avonturiers ben je bij Taribush - de Jachthut aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Taribush - de Jachthut en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wijster, spreekt Taribush - de Jachthut tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Emelangen 2 in Wijster. Telefonisch is Taribush - de Jachthut te bereiken via 31 521 597 215 en op de website http://taribush.nl/jachthut/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Taribush - de Jachthut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taribush - de Jachthut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Taribush – de Jachthut

Bezoekers bekeken ook