Oisterwijk Adventures

Evenementenlocatie Oisterwijk Adventures heet je hartelijk welkom aan de Oirschotsebaan 6 in Oisterwijk.

Meer informatie over Oisterwijk Adventures in Oisterwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij Oisterwijk Adventures aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Oisterwijk Adventures en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oisterwijk, spreekt Oisterwijk Adventures tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Oirschotsebaan 6 in Oisterwijk. Telefonisch is Oisterwijk Adventures te bereiken via 31 6 11529687 en op de website http://www.oisterwijkadventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Oisterwijk Adventures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oisterwijk Adventures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Oisterwijk Adventures

Bezoekers bekeken ook