ROX Escape Experience

Evenementenlocatie ROX Escape Experience heet je hartelijk welkom aan de De Kolk 17 in Nijmegen.

Meer informatie over ROX Escape Experience in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij ROX Escape Experience aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij ROX Escape Experience en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt ROX Escape Experience tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op De Kolk 17 in Nijmegen. Telefonisch is ROX Escape Experience te bereiken via 31 24 202 4019 en op de website http://www.roxescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij ROX Escape Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ROX Escape Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. ROX Escape Experience

Bezoekers bekeken ook