Escaperoom Strijp-S Eindhoven

Evenementenlocatie Escaperoom Strijp-S Eindhoven heet je hartelijk welkom aan de Klokgebouw 212 in Eindhoven.

Meer informatie over Escaperoom Strijp-S Eindhoven in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Strijp-S Eindhoven aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Strijp-S Eindhoven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Escaperoom Strijp-S Eindhoven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Klokgebouw 212 in Eindhoven. Telefonisch is Escaperoom Strijp-S Eindhoven te bereiken via 31 40 231 9053 en op de website http://www.escaperoom-eindhoven.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Strijp-S Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Strijp-S Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Strijp-S Eindhoven

Bezoekers bekeken ook