Weerribben Survival

Evenementenlocatie Weerribben Survival heet je hartelijk welkom aan de Veldhuisweg 9 in Nederland.

Meer informatie over Weerribben Survival in Nederland

Voor de echte avonturiers ben je bij Weerribben Survival aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Weerribben Survival en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nederland, spreekt Weerribben Survival tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Veldhuisweg 9 in Nederland. Telefonisch is Weerribben Survival te bereiken via 31 6 22948008 en op de website http://www.weerribbensurvival.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Weerribben Survival? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weerribben Survival het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Weerribben Survival

Bezoekers bekeken ook