Prison Escape Doetinchem

Evenementenlocatie Prison Escape Doetinchem heet je hartelijk welkom aan de Hogenslagweg 8 in Doetinchem.

Meer informatie over Prison Escape Doetinchem in Doetinchem

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Escape Doetinchem aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Escape Doetinchem en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Doetinchem, spreekt Prison Escape Doetinchem tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Hogenslagweg 8 in Doetinchem. Telefonisch is Prison Escape Doetinchem te bereiken via 31 85 065 3268 en op de website http://www.prisonescape.nl/doetinchem kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Escape Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Escape Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Escape Doetinchem

Bezoekers bekeken ook