Klimpark21

Sportklimmen Klimpark21 heet je hartelijk welkom aan de IJweg 1328 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Klimpark21 in Nieuw-Vennep

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark21 aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark21 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nieuw-Vennep, spreekt Klimpark21 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op IJweg 1328 in Nieuw-Vennep. Telefonisch is Klimpark21 te bereiken via 31 6 14837921 en op de website http://www.klimpark21.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark21? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark21 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark21

Bezoekers bekeken ook