The Climbing Company

Sportklimmen The Climbing Company heet je hartelijk welkom aan de Afrikaring 29 in Amersfoort.

Meer informatie over The Climbing Company in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij The Climbing Company aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Climbing Company en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt The Climbing Company tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Afrikaring 29 in Amersfoort. Telefonisch is The Climbing Company te bereiken via 31 297 743 625 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Climbing Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Climbing Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Climbing Company

Bezoekers bekeken ook