Escaperoom Sliedrecht

Escaperoomcentrum Escaperoom Sliedrecht heet je hartelijk welkom aan de Sportlaan 101 in Sliedrecht.

Meer informatie over Escaperoom Sliedrecht in Sliedrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Sliedrecht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Sliedrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sliedrecht, spreekt Escaperoom Sliedrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sportlaan 101 in Sliedrecht. Telefonisch is Escaperoom Sliedrecht te bereiken via 31 6 48372770 en op de website https://escaperoomsliedrecht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Sliedrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Sliedrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Sliedrecht

Bezoekers bekeken ook