Escaperoom Villa BreTil

Amusementscentrum Escaperoom Villa BreTil heet je hartelijk welkom aan de Julianastraat 8 in Rijen.

Meer informatie over Escaperoom Villa BreTil in Rijen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Villa BreTil aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Villa BreTil en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rijen, spreekt Escaperoom Villa BreTil tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Julianastraat 8 in Rijen. Telefonisch is Escaperoom Villa BreTil te bereiken via 31 161 203 040 en op de website http://villabretil.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Villa BreTil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Villa BreTil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Villa BreTil

Bezoekers bekeken ook