Bouldercentrum Delfts Bleau

Klimcentrum Bouldercentrum Delfts Bleau heet je hartelijk welkom aan de Schieweg 15L in Delft.

Meer informatie over Bouldercentrum Delfts Bleau in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij Bouldercentrum Delfts Bleau aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bouldercentrum Delfts Bleau en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt Bouldercentrum Delfts Bleau tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Schieweg 15L in Delft. Telefonisch is Bouldercentrum Delfts Bleau te bereiken via en op de website https://www.delftsbleau.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bouldercentrum Delfts Bleau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouldercentrum Delfts Bleau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bouldercentrum Delfts Bleau

Bezoekers bekeken ook