Boulderhal Zuidhaven

Klimcentrum Boulderhal Zuidhaven heet je hartelijk welkom aan de Vrieslantlaan 2 in Utrecht.

Meer informatie over Boulderhal Zuidhaven in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Zuidhaven aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Zuidhaven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Boulderhal Zuidhaven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Vrieslantlaan 2 in Utrecht. Telefonisch is Boulderhal Zuidhaven te bereiken via 31 30 307 8440 en op de website http://www.boulderhalzuidhaven.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Zuidhaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Zuidhaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Zuidhaven

Bezoekers bekeken ook