Boulderhal Bruut

Klimcentrum Boulderhal Bruut heet je hartelijk welkom aan de Spinveld 66A1 in Breda.

Meer informatie over Boulderhal Bruut in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Bruut aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Bruut en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Boulderhal Bruut tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Spinveld 66A1 in Breda. Telefonisch is Boulderhal Bruut te bereiken via 31 76 201 1629 en op de website http://www.boulderhalbruut.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Bruut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Bruut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Bruut

Bezoekers bekeken ook