Boulderhal Energiehaven

Klimcentrum Boulderhal Energiehaven heet je hartelijk welkom aan de Elektronweg 10A in Utrecht.

Meer informatie over Boulderhal Energiehaven in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Energiehaven aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Energiehaven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Boulderhal Energiehaven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Elektronweg 10A in Utrecht. Telefonisch is Boulderhal Energiehaven te bereiken via 31 30 307 5750 en op de website http://www.boulderhalenergiehaven.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Energiehaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Energiehaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Energiehaven

Bezoekers bekeken ook