Klimcentrum Noardwand

Klimcentrum Klimcentrum Noardwand heet je hartelijk welkom aan de Fiswerderweg 3 in Leeuwarden.

Meer informatie over Klimcentrum Noardwand in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Noardwand aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Noardwand en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt Klimcentrum Noardwand tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Fiswerderweg 3 in Leeuwarden. Telefonisch is Klimcentrum Noardwand te bereiken via 31 88 123 6860 en op de website http://www.mountain-network.nl/noardwand kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Noardwand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Noardwand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Noardwand

Bezoekers bekeken ook