Boulderhal Kunststof

Klimcentrum Boulderhal Kunststof heet je hartelijk welkom aan de Rooseveltstraat 49 E in Leiden.

Meer informatie over Boulderhal Kunststof in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Kunststof aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Kunststof en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Boulderhal Kunststof tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Rooseveltstraat 49 E in Leiden. Telefonisch is Boulderhal Kunststof te bereiken via 31 71 576 3623 en op de website http://www.boulderhalkunststof.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Kunststof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Kunststof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Kunststof

Bezoekers bekeken ook