Boulderhal Roest

Klimcentrum Boulderhal Roest heet je hartelijk welkom aan de Marsweg 10 in Zwolle.

Meer informatie over Boulderhal Roest in Zwolle

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Roest aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Roest en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zwolle, spreekt Boulderhal Roest tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Marsweg 10 in Zwolle. Telefonisch is Boulderhal Roest te bereiken via 31 38 785 2916 en op de website http://www.boulderhalroest.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Roest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Roest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Roest

Bezoekers bekeken ook