Bouldercentrum RijnBoulder

Klimcentrum Bouldercentrum RijnBoulder heet je hartelijk welkom aan de Olympus 3 in Arnhem.

Meer informatie over Bouldercentrum RijnBoulder in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Bouldercentrum RijnBoulder aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bouldercentrum RijnBoulder en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Bouldercentrum RijnBoulder tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Olympus 3 in Arnhem. Telefonisch is Bouldercentrum RijnBoulder te bereiken via 31 88 123 6850 en op de website https://mountain-network.nl/rijnboulder kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bouldercentrum RijnBoulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouldercentrum RijnBoulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bouldercentrum RijnBoulder

Bezoekers bekeken ook