Mountain Network Producten B.V.

Klimcentrum Mountain Network Producten B.V. heet je hartelijk welkom aan de Nieuwe Kade 4 in Arnhem.

Meer informatie over Mountain Network Producten B.V. in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Mountain Network Producten B.V. aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mountain Network Producten B.V. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Mountain Network Producten B.V. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Nieuwe Kade 4 in Arnhem. Telefonisch is Mountain Network Producten B.V. te bereiken via 31 88 123 6900 en op de website https://mountain-network.nl/lasportiva/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mountain Network Producten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mountain Network Producten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mountain Network Producten B.V.

Bezoekers bekeken ook