Neoliet Utrecht

Klimcentrum Neoliet Utrecht heet je hartelijk welkom aan de Componistenlaan 6 in Utrecht.

Meer informatie over Neoliet Utrecht in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Neoliet Utrecht aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Neoliet Utrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Neoliet Utrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Componistenlaan 6 in Utrecht. Telefonisch is Neoliet Utrecht te bereiken via 31 30 227 1848 en op de website http://www.neoliet.nl/utrecht/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Neoliet Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neoliet Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Neoliet Utrecht

Bezoekers bekeken ook