Puinduin monument

Klimcentrum Puinduin monument heet je hartelijk welkom aan de Wijndaelerduin 25 in Den Haag.

Meer informatie over Puinduin monument in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Puinduin monument aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Puinduin monument en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Puinduin monument tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Wijndaelerduin 25 in Den Haag. Telefonisch is Puinduin monument te bereiken via 31 20 718 3500 en op de website http://www.4en5mei.nl/herdenken-en-vieren/oorlogsmonumenten/monumenten_zoeken/oorlogsmonument/528/den-haag%2C-%27monument-van-puin%27%27 kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Puinduin monument? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puinduin monument het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Puinduin monument

Bezoekers bekeken ook