Revolt Bouldering Gym

Klimcentrum Revolt Bouldering Gym heet je hartelijk welkom aan de Kleveringweg 35 in Delft.

Meer informatie over Revolt Bouldering Gym in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij Revolt Bouldering Gym aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Revolt Bouldering Gym en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt Revolt Bouldering Gym tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kleveringweg 35 in Delft. Telefonisch is Revolt Bouldering Gym te bereiken via 31 15 890 4409 en op de website https://www.revoltclimbing.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Revolt Bouldering Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Revolt Bouldering Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Revolt Bouldering Gym

Bezoekers bekeken ook