Boulderhal Bossche Boulders

Klimcentrum Boulderhal Bossche Boulders heet je hartelijk welkom aan de Jagersheuvelstraat 32 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Boulderhal Bossche Boulders in s-Hertogenbosch

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Bossche Boulders aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Bossche Boulders en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van s-Hertogenbosch, spreekt Boulderhal Bossche Boulders tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Jagersheuvelstraat 32 in s-Hertogenbosch. Telefonisch is Boulderhal Bossche Boulders te bereiken via 31 73 888 7878 en op de website http://www.bosscheboulders.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Bossche Boulders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Bossche Boulders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Bossche Boulders

Bezoekers bekeken ook