Clip 'n Climb Sittard

Klimcentrum Clip 'n Climb Sittard heet je hartelijk welkom aan de Lissabonlaan 30 in Sittard.

Meer informatie over Clip 'n Climb Sittard in Sittard

Voor de echte avonturiers ben je bij Clip 'n Climb Sittard aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Clip 'n Climb Sittard en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sittard, spreekt Clip 'n Climb Sittard tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Lissabonlaan 30 in Sittard. Telefonisch is Clip 'n Climb Sittard te bereiken via 31 46 451 7456 en op de website http://www.clipnclimbsittard.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Clip 'n Climb Sittard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clip 'n Climb Sittard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Clip ’n Climb Sittard

Bezoekers bekeken ook