Klimhal Amsterdam B.V.

Klimcentrum Klimhal Amsterdam B.V. heet je hartelijk welkom aan de Naritaweg 48 in Amsterdam.

Meer informatie over Klimhal Amsterdam B.V. in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Amsterdam B.V. aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Amsterdam B.V. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Klimhal Amsterdam B.V. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Naritaweg 48 in Amsterdam. Telefonisch is Klimhal Amsterdam B.V. te bereiken via 31 20 681 0121 en op de website http://www.klimhalamsterdam.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Amsterdam B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Amsterdam B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Amsterdam B.V.

Bezoekers bekeken ook