Kei Boulderhal De Hoef

Klimcentrum Kei Boulderhal De Hoef heet je hartelijk welkom aan de Databankweg 12K in Amersfoort.

Meer informatie over Kei Boulderhal De Hoef in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Kei Boulderhal De Hoef aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kei Boulderhal De Hoef en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Kei Boulderhal De Hoef tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Databankweg 12K in Amersfoort. Telefonisch is Kei Boulderhal De Hoef te bereiken via 31 33 303 9896 en op de website http://www.keiboulderhal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kei Boulderhal De Hoef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kei Boulderhal De Hoef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kei Boulderhal De Hoef

Bezoekers bekeken ook