Gropo Bouldergym

Klimcentrum Gropo Bouldergym heet je hartelijk welkom aan de Ulgersmaweg 8 in Groningen.

Meer informatie over Gropo Bouldergym in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Gropo Bouldergym aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Gropo Bouldergym en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Gropo Bouldergym tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Ulgersmaweg 8 in Groningen. Telefonisch is Gropo Bouldergym te bereiken via 31 50 280 8444 en op de website https://www.gropo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Gropo Bouldergym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gropo Bouldergym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Gropo Bouldergym

Bezoekers bekeken ook