Arque

Klimcentrum Arque heet je hartelijk welkom aan de J J Van Deinselaan 20 in Enschede.

Meer informatie over Arque in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Arque aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Arque en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Arque tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op J J Van Deinselaan 20 in Enschede. Telefonisch is Arque te bereiken via 31 53 434 0488 en op de website http://www.arque.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Arque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Arque

Bezoekers bekeken ook