Klimbos Brabantse Wal

Klimcentrum Klimbos Brabantse Wal heet je hartelijk welkom aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimbos Brabantse Wal aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimbos Brabantse Wal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bergen op Zoom, spreekt Klimbos Brabantse Wal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Boslustweg 1 in Bergen op Zoom. Telefonisch is Klimbos Brabantse Wal te bereiken via 31 88 554 6636 en op de website https://klimbos.nl/locaties/brabantsewal/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimbos Brabantse Wal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimbos Brabantse Wal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimbos Brabantse Wal

Bezoekers bekeken ook