Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid

Klimcentrum Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid heet je hartelijk welkom aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven.

Meer informatie over Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. Telefonisch is Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid te bereiken via 31 40 304 1462 en op de website http://www.neoliet.nl/eindhoven-zuid/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid

Bezoekers bekeken ook