Beest Boulders Den Haag

Klimcentrum Beest Boulders Den Haag heet je hartelijk welkom aan de Waldorpstraat 15F in Den Haag.

Meer informatie over Beest Boulders Den Haag in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Beest Boulders Den Haag aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Beest Boulders Den Haag en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Beest Boulders Den Haag tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Waldorpstraat 15F in Den Haag. Telefonisch is Beest Boulders Den Haag te bereiken via 31 70 785 2503 en op de website http://www.beestboulders.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Beest Boulders Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beest Boulders Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Beest Boulders Den Haag

Bezoekers bekeken ook