Klimcentrum Bjoeks

Klimcentrum Klimcentrum Bjoeks heet je hartelijk welkom aan de Bieskemaar 3 in Groningen.

Meer informatie over Klimcentrum Bjoeks in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Bjoeks aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Bjoeks en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Klimcentrum Bjoeks tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Bieskemaar 3 in Groningen. Telefonisch is Klimcentrum Bjoeks te bereiken via 31 50 549 1230 en op de website http://www.bjoeks.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Bjoeks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Bjoeks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Bjoeks

Bezoekers bekeken ook