Impact Boulderhal

Klimcentrum Impact Boulderhal heet je hartelijk welkom aan de Ingang achterzijde pand, Bongerdstraat 6 in Almere.

Meer informatie over Impact Boulderhal in Almere

Voor de echte avonturiers ben je bij Impact Boulderhal aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Impact Boulderhal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Almere, spreekt Impact Boulderhal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Ingang achterzijde pand, Bongerdstraat 6 in Almere. Telefonisch is Impact Boulderhal te bereiken via 31 6 49055835 en op de website http://www.impactboulderhal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Impact Boulderhal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Impact Boulderhal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Impact Boulderhal

Bezoekers bekeken ook