Klimpark Texel

Klimcentrum Klimpark Texel heet je hartelijk welkom aan de Roggeslootweg 6 in De Cocksdorp.

Meer informatie over Klimpark Texel in De Cocksdorp

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark Texel aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark Texel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van De Cocksdorp, spreekt Klimpark Texel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Roggeslootweg 6 in De Cocksdorp. Telefonisch is Klimpark Texel te bereiken via 31 222 441 155 en op de website http://www.klimmenenzo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark Texel

Bezoekers bekeken ook