Boulderhal Radium Boulders

Klimcentrum Boulderhal Radium Boulders heet je hartelijk welkom aan de Lage Frontweg 2B in Maastricht.

Meer informatie over Boulderhal Radium Boulders in Maastricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Radium Boulders aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Radium Boulders en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maastricht, spreekt Boulderhal Radium Boulders tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Lage Frontweg 2B in Maastricht. Telefonisch is Boulderhal Radium Boulders te bereiken via 31 43 208 2001 en op de website http://www.radiumboulders.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Radium Boulders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Radium Boulders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Radium Boulders

Bezoekers bekeken ook