GRIP Boulderhal Nijmegen

Klimcentrum GRIP Boulderhal Nijmegen heet je hartelijk welkom aan de Kamerlingh Onnesstraat 35 in Nijmegen.

Meer informatie over GRIP Boulderhal Nijmegen in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij GRIP Boulderhal Nijmegen aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij GRIP Boulderhal Nijmegen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt GRIP Boulderhal Nijmegen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kamerlingh Onnesstraat 35 in Nijmegen. Telefonisch is GRIP Boulderhal Nijmegen te bereiken via 31 24 737 0460 en op de website http://www.gripnijmegen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij GRIP Boulderhal Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GRIP Boulderhal Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. GRIP Boulderhal Nijmegen

Bezoekers bekeken ook