Klimpark Biesbosch

Klimcentrum Klimpark Biesbosch heet je hartelijk welkom aan de Kurenpolderweg 31 in Hank.

Meer informatie over Klimpark Biesbosch in Hank

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark Biesbosch aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark Biesbosch en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hank, spreekt Klimpark Biesbosch tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kurenpolderweg 31 in Hank. Telefonisch is Klimpark Biesbosch te bereiken via 31 162 769 016 en op de website http://www.klimparkbiesbosch.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark Biesbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark Biesbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark Biesbosch

Bezoekers bekeken ook