Bouldergym BAZ

Klimcentrum Bouldergym BAZ heet je hartelijk welkom aan de Oostzijde 381 in Zaandam.

Meer informatie over Bouldergym BAZ in Zaandam

Voor de echte avonturiers ben je bij Bouldergym BAZ aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bouldergym BAZ en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zaandam, spreekt Bouldergym BAZ tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Oostzijde 381 in Zaandam. Telefonisch is Bouldergym BAZ te bereiken via 31 75 207 3024 en op de website http://www.bazbouldergym.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bouldergym BAZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouldergym BAZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bouldergym BAZ

Bezoekers bekeken ook