Klimhal Mountain Network Arnhem

Klimcentrum Klimhal Mountain Network Arnhem heet je hartelijk welkom aan de Olympus 27 in Arnhem.

Meer informatie over Klimhal Mountain Network Arnhem in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Mountain Network Arnhem aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Mountain Network Arnhem en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Klimhal Mountain Network Arnhem tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Olympus 27 in Arnhem. Telefonisch is Klimhal Mountain Network Arnhem te bereiken via 31 88 123 6915 en op de website http://www.mountain-network.nl/arnhem kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Mountain Network Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Mountain Network Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Mountain Network Arnhem

Bezoekers bekeken ook