Klimcentrum Monte Cervino

Klimcentrum Klimcentrum Monte Cervino heet je hartelijk welkom aan de Hoeksekade 141 in Bergschenhoek.

Meer informatie over Klimcentrum Monte Cervino in Bergschenhoek

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Monte Cervino aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Monte Cervino en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bergschenhoek, spreekt Klimcentrum Monte Cervino tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Hoeksekade 141 in Bergschenhoek. Telefonisch is Klimcentrum Monte Cervino te bereiken via 31 10 522 1092 en op de website http://www.montecervino.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Monte Cervino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Monte Cervino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Monte Cervino

Bezoekers bekeken ook