Klimmuur Utrecht

Klimcentrum Klimmuur Utrecht heet je hartelijk welkom aan de Vlampijpstraat 79 in Utrecht.

Meer informatie over Klimmuur Utrecht in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Utrecht aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Utrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Klimmuur Utrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Vlampijpstraat 79 in Utrecht. Telefonisch is Klimmuur Utrecht te bereiken via 31 30 246 7181 en op de website http://www.klimmuur-utrecht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Utrecht

Bezoekers bekeken ook