The Climbing Corner

Klimcentrum The Climbing Corner heet je hartelijk welkom aan de In de Cramer 14 in Heerlen.

Meer informatie over The Climbing Corner in Heerlen

Voor de echte avonturiers ben je bij The Climbing Corner aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Climbing Corner en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heerlen, spreekt The Climbing Corner tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op In de Cramer 14 in Heerlen. Telefonisch is The Climbing Corner te bereiken via 31 45 208 4235 en op de website http://theclimbingcorner.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Climbing Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Climbing Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Climbing Corner

Bezoekers bekeken ook