Beest Boulders Rotterdam

Klimcentrum Beest Boulders Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Benthemplein 10 in Rotterdam.

Meer informatie over Beest Boulders Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Beest Boulders Rotterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Beest Boulders Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Beest Boulders Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Benthemplein 10 in Rotterdam. Telefonisch is Beest Boulders Rotterdam te bereiken via 31 10 229 1425 en op de website http://www.beestboulders.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Beest Boulders Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beest Boulders Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Beest Boulders Rotterdam

Bezoekers bekeken ook